Spørsmål angående unormal høy toleranse

Hei.
Jeg har et spørsmål angående unormal, høy toleranse:

Jeg har fått høre av noen øyenvitner (edrue) at venninna mi chugga ned rundt 0,4cl med 60% alkohol, for litt over et år siden. I tillegg til det, hadde hun også hatt litt andre små shots tidligere.
Dette er jo dødelige mengder (?) MEN hun ble ikke engang spesielt påvirka..? Ja- hun kjente det så klart, men samtidig hadde hun en tydelig tilstedeværelse- hun blacket ikke ut eller ble noe spesielt mer enn små-full (ingen oppkast heller).
Jenta var/er ca 170cm høy, med kroppsvekt på 55-59kg ca. Der var hun 18,5 år.
Jeg klarer ikke å få det ut av hodet mitt- det er jo ikke til å fatte??
Takker så mye for tiden dere tar, for å forhåpentligvis lese dette!
Måtte bare høre med noen med kunnskap.

mann/gutt |
19 år |
agder

  Rusinfo svarer:

0,4 cl 60% alkohol er ikke spesielt mye. Til sammenligning inneholder drinker i Norge 2 eller 4 cl brennevin per drink. 60% er riktignok den sterkeste lovlige alkoholprosenten i Norge, men 0,4 cl er langt fra dødelig. Kanskje du egentlig mente en annen mengde?

Hadde hun flere andre shots i tillegg kan jo saken være annerledes, men siden du ikke skriver hvor mange det var snakk om eller hva de inneholdt er det litt vanskelig å si noe om. Hvor påvirket hun ble kommer også an på kroppssammensetningen hennes( mengde fett og muskler), hvor mye hun drakk til vanlig i den perioden, om hun hadde spist på forhånd og over hvor lang tid hun drakk.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.