Kan antabus kombineres med én drikke-enhet?

Kan antabus kombineres med èn drikke-enhet (velkomsdrikk)?

60 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Kombinasjonen av alkohol og Antabus bør aller helst unngås overhodet. Det er riktignok helt opp til deg å vurdere. Dette handler først og fremst om egenskaper ved medisinen i seg selv – men i tillegg er det jo kanskje også greit å unngå alkohol med tanke på grunnen til at du får Antabus i utgangspunktet.

Om du likevel bestemmer deg for å drikke én drink, har vi vanskelig for å se at dette vil være direkte farlig. Det kan riktignok tenkes at du føler et visst ubehag som følge – men om du i det hele tatt gjør det, og i så fall hvor kraftig, kommer f.eks. an på hvor mye alkohol du får i deg, hvor lenge det er siden du tok Antabus sist og lignende.

Vi vil uansett anbefale deg å rådføre med legen som skriver ut medisinen.

Du kan lese mer om Antabus i Felleskatalogens omtale.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen