Mister jeg bilsertifikat ved innleggelse?

Mister jeg bilsertifikat ved innleggelse ?

kvinne/jente |
64 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

I prinsippet blir det en vurderingssak, men i praksis er det stor sannsynlighet for at førerkortet inndras dersom du legges inn til behandling for et rusproblem. Hvorvidt du fyller helsekravene til førerkort eller ikke, er en vurdering legen gjør. Men dersom din rusproblematikk er såpass omfattende at behandling er nødvendig, er det svært tvilsomt at legen også mener at du oppfyller disse helsekravene. Dette er riktignok noe du blir nødt til å ta opp med legen direkte.

Du kan lese mer i Førerkortveilederen kap. 14, avsnitt om alkohol. Se lenken «Veiledning» for utdypende informasjon.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.