Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Skal til Amsterdam og være der i 5 dager

Hei.
Skal til Amsterdam om 2 uker og skal være der i 5 dager.
Jeg skal også ta meg noen jointer( cannabis/hasj) hver dag når jeg er der, kanskje 4 stk hver dag, og ca 0.5g i hver joint, da bli det 2 g per dag x4 dager så det bli 8g totalt, sånn ca. Jeg skal ikke ta noe den siste dagen, fordi jeg vil bruke den siste dagen til å roe meg ned til jeg skal hjem igjen. lurer derfor på om jeg kan kjøre bil med en gang etter jeg har kommet hjem til Norge ? etter kanskje 1.5døgn. Eller eventuelt hvor mange dager må jeg vente med bilkjøring?
Jeg er også overvektig, thc sitter kanskje lenge i kroppen da? har hørt hvis jeg bli stoppe av politi og det bli tatt spyttprøve så kan det spoles 7 dager tilbake i tid ? stemmer det ? sitter thc i blodet like lenger som i spytt ?

kvinne/jente |
37 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Du bør egentlig beregne 3 dager (et døgn lenger enn du har gjort). Det er mulig blodprøvene kan være rene (dvs. under straffbarhetsgrensen / promillegrensen), før den tid. Men man vet jo aldri helt nøyaktig hvordan et bestemt inntak slår ut. Det er ganske store individuelle variasjoner.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.