Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Leietaker kjenner folk som driver ganske stort innen dop

Hei! Vi leier ut et hus hvor leietaker hadde besøk/fest. Vi har doorbellkamera som merket bevegelse så gikk inn å så/hørte. Der fikk vi høre at personene som sto der tydlig driver med diverse typer dop derav hørte jeg videre på samtalen og det ble også nevnt at han ene enten selger eller har solgt mye kokain før. Ble blandt annet nevnt at han på et tidspunkt hadde med seg over 800.000 tusen på toget […] til Oslo for å kjøpe og selge videre. Å vite at vi har noen boende her ved siden av oss på gården og har nære venner og bekjente som tydligvis driver ganske stort innen dop noe vi er veldig mye i mot er litt skummelt. Hva kan gjøres i denne situasjonen? Hadde jeg visst nøyaktig navn hadde jeg såklart ringt politiet med engang, men vet dessverre ikke navnene på noen andre enn dem som bor der og faren (han ble også nevnt i denne samtalen), føler meg litt engstelig og forrvirret på hva jeg skal gjøre.

kvinne/jente |
25 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi skjønner godt at du ble bekymret etter denne hendelsen.

Vi tenker at selv om du ikke vet navnene på de som var der, så kan du likevel fortelle politiet om situasjonen. Tar dette kamera opp video? I så fall kan jo politiet eventuelt se på den. Utover det kan politiet snakke med de som bor der for å høre hva de vet. For alt vi vet kan det hende de kjenner godt til disse personene fra før, slik at det ikke vil bli så vanskelig å skjønne hvem det er snakk om.

I tillegg kan du ta en prat med leietakerne. Det kan selvfølgelig være ubehagelig, men du bestemmer jo selv hvordan du vil legge det fram. Du trenger jo for eksempel ikke si at du så/hørte på kamera om du synes det er vanskelig, men heller ta en mer generell prat om bekymring om rusbruk/salg på festen.

Håper svaret var til hjelp.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.