Jeg har vært varetektsfengslet og underskrevet papirer

Hei! Jeg har vart varetektsfengslet i 42 timer og underskrevet papirer fra vedtak med UCC 3-401 (a) og 3-402 (1). Underskrevet som agent vetakk ble godkjent uansett UCC til og med har en betjent fra varetektsfengsel dratt fra meg dokument før jeg ble ferdig å underskreve. Er det slik loven skal fungere i Norge? Hva kan jeg gjøre i denne situasjonen da jeg ønsker ikke godkjent den administrativ forbudt som ble uansett vedtatt? Har gjelder en sak vold ved nær relasjoner der jeg selv er skadet men ble anmeldt først.

annet |
30 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi er en informasjonstjeneste om rusmidler og rusmiddelbruk. Sånn sett må vi nok dessverre be deg rette dette spørsmålet til noen andre enn oss, fortrinnsvis advokat/jurist.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.