Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Blir ettervirkning av kokain borte over tid?

Hei er noe Eg lurer på, for ca 4-5 veker siden tok Eg kokain i mens Eg va på en fest og Eg tok ikke mye kokain heller kanskje 2 linje men er usikker hvor mye det va. Men til saken, etter Eg tok de så begynte Eg å føle meg «syk» Eg va svimmel og hadde noe som Eg bare kan beskrive som mentalt sammenbrudd, Eg følte meg sliten og at Eg mistet mine sosiale evner men de har normalisert seg nå Eg har blitt bedre føler Eg men likavell føler Eg ikke meg helt «normal» som Eg følte meg før bruket, også av og til kan Eg nå bare bli deprimert ut av de blå også føler eg meg dum (dummere enn de eg va da som bestemte seg for og ta de) så spørsmålet mitt er om eg komme til å gå tilbake til en «normal» mentalitet etterhvert eller hva som skjer?. Kan også sei at eg føler meg fjern i etterkant og, og forvirret iblant når vil de gå over?
Og kan kanskje nevne at de va 2 gangen eg har tatt kokain og eg har ikke noen tanker om å ta de igjen etter dette. Men takk for svar på forhånd

mann/gutt |
18 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er ikke uvanlig at ulike rusmidler virker ulikt på ulike personer. Hvis du har fått i deg en høy mengde kokain kan det oppstå psykisk ubehag, aggresjon, paranoia, angst, hallusinasjoner etc. under rusen.

For de fleste vil ubehaget gå over i løpet av noen dager. Men, ved høye doser kan det ta litt lengere tid. Vi vet også at det å gå med bekymringer kan medføre at ubehag varer lenger. Nå er det 4-5 uker siden du brukte kokain, og siden du fortsatt opplever ubehag kan det være lurt å sjekke det opp med en lege. Du kan også ta kontakt med Helsestasjon for ungdom der du bor.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.