Jeg er ikke deprimert men dårlig på å sove har ikke lyst å ta antidepressiva

Jeg har problemer med innsoving og min lege skrev ut en resept på Minsarin
Jeg ser at den kommer under antidepressiva. Jeg er ikke deprimert men dårlig på å sove har ikke lyst å ts antidepressiva

kvinne/jente |
70 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det er riktig at Mianserin er et antidepressiv. Det gjør deg imidlertid også trøtt. Vi vet ikke hvorfor legen har valgt dette legemiddelet til deg fremfor noe annet, men det beste du kan gjøre er å spørre legen din direkte. Du bestemmer naturligvis selv om du vil bruke medisinen eller ikke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.