Blir min bror bra fra schizofreni?

Hei min bror har schizophrenia 😥. Lurer på om han noen gang kommer til å være den samme. Jeg gamle jeg vokste opp med. Da han har blitt veldig conspirasbon teoretiker i flere år nå. Fått høre ulike ting fra ulike fagpersoner som at han kommer til å gå bra. Til at han kommer aldri til å bli bedre igjen.

mann/gutt |
27 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo svarer fortrinnsvis på spørsmål om bruk av rusmidler og helpetiltak. Om det er mulig å bli bra av schizofreni vet vi ikke, men vi vet at det finnes gode medisiner som virker. Du kan lese mer om schizofreni på HelseNorge. Kanskje kan den informasjonen hjelpe deg å forstå sykdommen bedre.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.