Feber og vondt i muskler etter kokainbruk

Hei jente på 27, som tok en del kokain i helgen. Nå har jeg hatt feber og høykroppstemperatur på kroppen i 2 dager etterpå, med vondt i muskler også, er dette farlig? Burde jeg dra på legevakten? Er redd for at jeg skal dø.

annet |
27 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

En nedtur etter kokainbruk innebærer ofte nedstemthet, uro og utmattelse/tretthet. Vondt i muskler kan også komme etter å ha tatt kokain fordi du er veldig anspent og/eller aktiv under rusen. Feber er derimot ikke så vanlig to dager etterpå.

Vi tenker at du mest sannsynlig har blitt «vanlig» febersyk, men er du bekymret anbefaler vi deg å ta kontakt med fastlegen din eller legevakten.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.