Har hatt forhøyet verdier av LD i ca. ett år

Er en dame på 50 år som har hatt forhøyet verdier av LD i ca ett år. Den siste tiden har jeg blitt totalt energi løs, og kan sove i 16 timer pr døgn. Har også en følelse av blærekattar/nyrebekkenbetennelse, men prøvene hos lege viser at jeg ikke har det. Føler på en måte at immunforsvaret er nedsatt, og kan lett få betennelse i tannkjøtt, tannråte etc… Noen som har hatt lignende symptomer, el vet noe om hva dette kan indikere. Drikker ikke alkohol, men får lett væske/mye hevelse i kroppen, spesielt i føttene av ibux og asetyl-salisylsyrepreparater. Og bruker endel medisiner for stoffskifte, kolesterol, astma /allergi,stemningsmedisiner, ADHD medisin,angst og innsov…

kvinne/jente |
50 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi som jobber i Rusinfo er ikke helsepersonell. Sykdommer og vanlig bruk av medisiner er derfor utenfor vårt kompetanseområde. Vi vil anbefale deg å ta dette opp med lege, og eventuelt be om å bli henvist til en spesialist.

God bedring!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.