Er cannabis ferdig rulla når du kjøper det?

Hei, jeg har lyst til å prøve å røyke cannabis og jeg vet hvordan jeg kan få kjøpt men jeg vet ikke om når jeg kjøper det, om det er allerede rullet, eller ikke fordi jeg vet ikke hvordan man gjør det og hva slags papir man bruker. Vet dere noe om det?

kvinne/jente |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi gir ikke denne typen brukerveiledning, men vi vil anbefale deg å lese brosjyren vår om hasj eller høre podcastepisoden «Cannabis, kort fortalt». Der finner du mye nyttig informasjon som kan være greit å vite hvis du vil prøve det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.