Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Kan jeg klage og få lappen tilbake nå?

Førerkortet ble inndratt uten at jeg ble tatt for ruspåvirkning under kontroll, men fordi jeg innrømmet at jeg brukte hasj med jevne mellomrom. Om jeg hadde visst konsekvensen ville jeg selvsagt nekta for dette. Oppdaga at førerkortet var beslaglagt etter flere uker da jeg ikke mottok brevet som ble sendt fra politiet om at jeg hadde mista lappen. Derfor var også fristen for å klage overskredet. Dette er nå 2 år siden. Jeg har ikke råd til å kjøre opp på nytt med utgifter til kjøretimer osv. På tross av at jeg har behov for å kjøre til og fra jobb (jeg har vært i fast jobb som nattevakt på Shell i 4 år nå). Jeg vet man ikke lenger tar lappen ved mistanke om ruskjøring. Kan jeg klage og få lappen tilbake nå?.

mann/gutt |
28 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi kan dessverre ikke si noe sikkert om hva dine muligheter er siden dette skjedde noe tilbake i tid. Da vi ikke er jurister anbefaler vi deg sterkt å snakke med noen som er det angående denne saken.

Du kan f.eks kontakte Gatejuristen eller Jussbuss angående dette. Det er gratis å henvende seg til dem.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.