Er det mulig at Nobligan slår ut to dager etter?

Hei ble stoppet av politiet idag å måtte ta rustest jeg går på nobligan fordi jeg har operert i kneet og har smerter har ikke tatt nobligan på to dager da jeg ble stoppet.måtte ta blodprøve og ha på håndjern var en forferdelig opplevelse.
Er det mulig at nobligan slår ut to dager etter? Har gått på nobligan i halvt år ved behov når jeg ikke får sove om natten og smertene er store.
[anonymisert]

mann/gutt |
39 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dette høres ut som en veldig ubehagelig opplevelse. Vi håper at politiets undersøkelser viser at du har handlet i tråd med helsekravet til førerkort, og at du sånn sett slipper noen konsekvenser for dette.

Tramadol (virkestoffet i Nobligan) kan normalt gi utslag på blod- og spyttprøver i opptil et døgn etter bruk, og noen døgn i urin. Men – denne påvisningstiden kan forlenges noe dersom du bruker depottabletter, om du bruker store doser, eller om du har brukt medisinen kontinuerlig over en periode.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.