Jeg vil kjøpe heroin, hvordan vet jeg at det jeg kjøper er «ekte vare»?

Hei. Jeg vil kjøpe heroin, hvordan vet jeg at det jeg kjøper er «ekte vare»?

annet |
001 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Dersom du kjøper heroin illegalt, vet du aldri helt sikkert om du kjøper «ekte vare» eller ikke. Dette gjelder kanskje særlig om du kjøper fra selgere du ikke kjenner eller stoler på, men ikke utelukkende. Ofte vil man jo tenke at en selger ønsker å beholde fornøyde kunder – og sånn sett selger «ekte vare» – men dette er ikke alltid en garanti, nødvendigvis.

Derfor bør du forsøke å få stoffet analysert, for å være mest mulig på den sikre siden. En del nettbutikker selger såkalte «drug test kits», som bl.a. kan teste for heroin/opioider. Vi vil også tipse om Rusopplysningens analysetjeneste (Oslo).

Og: hver gang du kjøper et nytt parti, prøv deg fram med en lav dose til å begynne med.

For øvrig, om du ikke allerede har for vane å kjøpe heroin, vil vi helst oppfordre deg til å ikke begynne med det heller. Heroin kan tross alt være sterkt avhengighetsskapende. Du er velkommen til å kontakte oss anonymt på chat eller telefon om du vil snakke nærmere om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.