Spørsmål til appen: pris per glass vin virker lite troverdig

Spørsmål til appen: Jeg har ført opp to glass vin, og får som svar at jeg har brukt 170 kr – det virker veldig lite troverdig.

kvinne/jente |
60 år |
Oslo

  Rusinfo svarer:

Vi takker for innspill. Din tilbakemelding vil bli videresendt til de som jobber med appen.

Vi vet ikke om du mener dette er lite troverdig fordi prisen er for lav eller for høy – men prisene tar altså utgangspunkt i hva et glass gjennomsnittlig koster på bar/restaurant, heller enn hva det koster per glass om du f.eks. kjøper en flaske fra Vinmonopolet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen