Hvordan få best mulig hjelp?

jeg har brukt amfetamin i 17b år, jeg begynte med nåla når jeg var 15… Å lurer på risiko profilenn min… jeg har tatt 1gram ca i vær dose (standard).. jeg har begynt å merke enrdringer nu, begynt å bi deprimert også i rus, hva er evt utslag min bruk kan ha utført, diagnose, å forskjellig ebirvirkninge, sosoialt , å på alle måterr… jeg må i behandling, å jeg vil vite hvordan å få best mulig hjelp

31 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det er vanskelig for oss å gi en konkret tilbakemelding mtp. din risikoprofil og eventuell diagnose. Vi i RUSinfo er ikke helsepersonell, og vi har verken kompetanse eller nok informasjon til å kunne si noe konkret om din kliniske helsetilstand.

Når det gjelder hvordan du best mulig kan få hjelp, så finnes det flere gode behandlingsalternativer – både offentlig og privat. For de fleste vil veien inn i behandling gå via fastlegen eller NAV, hvor det gjøres en vurdering knyttet til hvilke behov du har og hvilke behandlingsmuligheter som finnes i ditt område. Det er da viktig at du er tydelig på hva du ønsker hjelp til, enten det er hjelp til å slutte med amfetamin, behandling knyttet til depresjon, utredning av din fysiske helsetilstand, ell. Om du ønsker hjelp på alle disse områdene, så vær tydelig på det.

Her finner du også en oversikt over hjelpetiltak som har avtaler med det offentlige helsevesenet.

På vår hjemmeside kan du også finne nyttige tips/råd til deg som ønsker å slutte med amfetamin.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller chat dersom du har flere spørsmål.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.