Hvorfor har ikke vedlegget til Neurontin info om virkningene ved bruk av alkohol?

Hvorfor har ikke vedlegget til Neurontin info om virkningene ved bruk av alkohol ?

mann/gutt |
76 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dersom du har spørsmål om innholdet i pakningsvedlegget til Neurontin, må vi nesten be deg ta opp dette med produsenten av medisinen direkte (evt. produsentens representant i Norge). Kontaktinfo skal stå beskrevet i dette vedlegget. Hvorfor de har valgt å utelate alkohol fra sin omtale har vi dessverre ikke noe grunnlag for å vite noe om.

Alternativt kan du også prøve å forhøre deg med Statens Legemiddelverk om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.