Kan man bli immun mot amfetamin?

Kan man bli immun mot amfetamin? Eller kjenner jeg ingenting fordi jeg har brukt så mye at jeg må ta mye større dose for å få effekt?

kvinne/jente |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi kjenner ikke til at man kan bli fullstendig immun mot amfetamin, men det er vanlig å utvikle toleranse hvis man bruker ofte. Hvis du har utviklet toleranse betyr det at du trenger ha større doser for å oppnå effekt.

Det er også greit å være oppmerksom på at illegal amfetamin er av svært varierende kvalitet og styrke. Hvis du tidligere har tatt amfetamin med høy renhet og senere har fått med lavere renhet kan det være en årsak til manglende eller svak effekt av samme mengde pulver.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen