Det jeg lurer på er hva ser de etter på laboratoriumet?

Hei igjen, sendte inn spørsmål med kodeord «heiheii8» fikk svar og må si tusen takk. Det jeg lurer på er hva ser de etter på laboratoriumet? Siden dere sa at urinprøvene politiet tar sendes inn, og jeg har jo ikke røyka, men han politimannen sa at det var ikke en sånn analyse han sa den var kun positiv eller negativ. Betyr ikke det da at det er en hurtigtest? Når jeg kom hjem fra arresten tok jeg to thc urinrprøver hjemme pga var noian at kanskje jeg var positiv i urin, men begge testene slo ut negativt

Ble bare litt forvirret siden dere skrev(eller slik jeg tolka det) at urinprøvene ble sendt inn til analyse, men politimannen sa til meg at det kun var positiv/negativ svar, for meg virker jo det som han sier det er hurtigtest? Bare lurer så inderlig på svaret og tenker meg ihjel på det 😅 skal aldri sitte i et rom der folk røyker igjen hah..

kvinne/jente |
26 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Her er spørsmålet du refererer til: https://rusinfo.no/2022/11/testet-av-politiet-litt-bekymra-for-passiv-royking/

Vi har nok oppfattet det slik at du kjørte bil, og at spørsmålet angikk kjøring i ruspåvirket tilstand. I et slik tilfelle ville de ikke kunne dømme deg på en hurtigtest urin, men må bruke blodprøver.

Vi håper det ordner seg for deg og at du ev. tar en telefon til politiet og spør dem.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.