Plutselig problemer med å tisse etter kokainbruk

Plutselig problemer med å tisse etter kokainbruk. Jeg har brukt kokain i over to år, og har først begynt nå å kjenne på denne følelsen. Jeg kan veldig mye om rusmidler generelt, og vet at det kan/vil påvirke blærefunksjonen. Og grunnen til at jeg skriver det innlegget er at kokain er ikke noe som egentlig skal påvirke urinen. Men sånn at det skjedde plutselig virker bare rart for meg. Startet først for 1-2 måneder siden.

mann/gutt |
20 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Hyppig bruk av kokain kan i enkelte tilfeller gi ulike former for belastningsskade på blæren og nyrene, som igjen kan gi problemer med urinering. Samtidig kan det jo også være helt andre årsaker til at du opplever dette, annet enn bruken av kokain. Sånn sett tenker vi det er naturlig at du oppsøker fastlegen for å utrede dette, som kan gjøre en kvalifisert vurdering.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.