Tror dere resultatet på testen vil slå ut positiv?

Hei! Jeg sluttet helt å røyke hasj 28. Juni, og skal på tisseprøve nå 7. August. Før jeg slutta var det noen dager jeg røkte flere ganger om dagen, andre dager hvor det bare var 1 gang om dagen, og noen dager der det ikke var noe. Det er selvfølgelig vanskelig for dere å si, men tror dere resultatet på testen vil slå ut positiv? Hva kan jeg evt gjør for å få det ut av kroppen fortere? Det gjelder jobb…

kvinne/jente |
20 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det er en del individuelle forskjeller når det gjelder påvisning av THC i urinen. Hvis du har røyket jevnlig og over en lenger periode, vil det kunne ta opptil 6-10 uker etter siste inntak før bruk av cannabis ikke lenger kan spores på en urinprøve. Du beskriver en periode på ca. 6 uker, og sånn sett blir det det dessverre vanskelig for oss å gjette utfallet av prøven din. Du kan lese mer om cannabis i blod- og urinprøver her.

Du kan eventuelt bestille en hjemmetest og sjekke hvordan du ligger an. Les gjerne mer om hjemmetesting av rusmidler på vår hjemmeside her.

Vi kjenner dessverre ikke til noen metode som gjør at THC skilles raskere ut av kroppen (som faktisk fungerer).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.