Hva gjør psilocybin med signalsystemet og hvorfor?

Hva gjør psilocybin med signalsystemet og hvorfor?

mann/gutt |
15 år |
Møre og Romsdal

  Rusinfo svarer:

Dette høres ut som en skoleoppgave!

Vi anbefaler deg vår artikkel som heter Hvordan påvirker rusmidler nervesystemet og hormonsystemet? Denne gir en generell info om hormoner og nerver, og lenke til info om dette. Den sier også litt om hvordan rusmidler påvirker hjernens signalstoffer på ulike måter, og hvordan hormoner kan bli påvirket av endringer i nervesystemet over tid.

Du kan også kikke på en artikkel på Ung.no som heter Hvorfor blir du avhengig? Denne forklarer mer om hvordan rusmidler påvirker signalstoffer i hjernen, og sier noe om hvordan dette kan føre til avhengighet.

For å lære mer om psilocybin kan du se på vår faktaside om fleinsopp. 

Lykke til med oppgaven!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.