Er det farlig å ta 8 paracetter (1g)?

Er det farlig å ta 8 paracetter (1g)? Og hvis man gjør det bør man ringe 113 da?

annet |
15 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi gir dessverre ikke brukerveiledning om hvilke medisiner som eventuelt gir overdose, og i så fall i hvilke doser. Men om du mistenker overdose/forgiftning, ta kontakt med 113 eller Giftinformasjonen 22 59 13 00 så fort som mulig. Da kan du få en medisinsk vurdering, og høre om det er nødvendig med noen tiltak eller ikke.

Nå vet ikke vi hvorfor du lurer på dette, men hvis det er sånn at du spør fordi du selv har tanker om å ta en overdose, vil vi oppfordre deg til å oppsøke hjelp. Det finnes mye god hjelp å få, men da er det også viktig at du ber om dette. Se gjerne denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse om ulike hjelpetiltak, samt hvordan du kommer i kontakt med disse.

For øvrig vil vi oppfordre deg til kun å bruke legemidler slik de er anbefalt/foreskrevet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.