Har fått en trang for å drive med forskning

Hei, jeg er driver å tar en master i markedsføring, og har fått en trang for å drive med forskning. Jeg kan ikke så mye angående narkotika, så har brukt noe dager til å lese meg opp på statistikk og rapporter fra Oslo kommune og andre kilder. Noe jeg har mye kunnskap om derimot er behov, så jeg ønsker å forske på hvilke behov narkotika dekker når det kommer til nye brukere, altså hva som får brukere til å starte å bruke ulike stoffer, vet du hvor jeg kan finne statistikk på dette?(for jeg finner ingenting konkret) og hvis ikke, vet du hvilken aktør som muligens hadde vert interessert i å hjelpe meg komme i kontakt med brukere slik at jeg kan få levert ut spørreskjemaer?

mann/gutt |
24 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi kjenner dessverre ikke til noen statistikk på dette temaet, men det er tematisert i flere bøker. Et eksempel er » Meningen med rus» av Øystein Skjælaaen. Hva gjelder forskning på området vil vi anbefale deg å ta kontakt med SERAF (Senter for rus- og avhengighetsforskning) og FHI.

Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.