Jeg røyket hasj i dag. Kommer det til å slå ut på en urinprøve om 8-9 dager?

Barnevernet tar urinprøver av meg ca. hver andre uke. Jeg røyka hasj i dag, og har urinprøve om 8-9 dager. Kommer æ til å slå ut da tro?

annet |
18 år |
Trøndelag

  Rusinfo svarer:

Som hovedregel sier man at at THC-syre (nedbrytningsproduktet til THC) normalt påvises i urinen inntil én uke etter et enkelttiltak. Røyker du cannabis jevnlig vil bruken imidlertid kunne påvises i betydelig lengre tid. Røyker du daglig, og har gjort dette over en lengre periode, kan det altså ta opptil 6-10 uker etter siste inntak før bruk av cannabis ikke lenger kan spores i en urinprøve

Det er derfor vanskelig å gi et sikkert svar på om den aktuelle hasjrøykingen vil slå ut på en urinprøve om 8-9 dager, men dersom det dreier seg om et relativt begrenset bruk – så kan det hende prøven blir negativ. Samtidig er det viktig å være klar over at det også er andre individuelle faktorer som spiller inn på dette, som blant annet kroppens evne til å forbrenne det aktuelle stoffet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen