Jeg røyket hasj i dag. Kommer det til å slå ut på en urinprøve om 8-9 dager?

Barnevernet tar urinprøver av meg ca. hver andre uke. Jeg røyka hasj i dag, og har urinprøve om 8-9 dager. Kommer æ til å slå ut da tro?

annet |
18 år |
Trøndelag

  Rusinfo svarer:

Som hovedregel sier man at at THC-syre (nedbrytningsproduktet til THC) normalt påvises i urinen inntil én uke etter et enkelttiltak. Røyker du cannabis jevnlig vil bruken imidlertid kunne påvises i betydelig lengre tid. Røyker du daglig, og har gjort dette over en lengre periode, kan det altså ta opptil 6-10 uker etter siste inntak før bruk av cannabis ikke lenger kan spores i en urinprøve

Det er derfor vanskelig å gi et sikkert svar på om den aktuelle hasjrøykingen vil slå ut på en urinprøve om 8-9 dager, men dersom det dreier seg om et relativt begrenset bruk – så kan det hende prøven blir negativ. Samtidig er det viktig å være klar over at det også er andre individuelle faktorer som spiller inn på dette, som blant annet kroppens evne til å forbrenne det aktuelle stoffet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.