Hvor lenge kan abstinens i form av hodepine og ubehag i kroppen være?

Hvor lenge kan abstinens i form av hodepine og ubehag i kroppen være?

kvinne/jente |
71 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Ettersom vi ikke vet hvilket rusmiddel eller legemiddel du sikter til, kan vi dessverre ikke svare deg konkret på dette. Andre viktige faktorer er f.eks. hvor lenge du har brukt det aktuelle stoffet, hvor brått du har sluttet, din helsetilstand for øvrig, og lignende. Sånn sett vil vi oppfordre deg til å ta kontakt på nytt, med litt mer utfyllende informasjon.

Helt generelt kan vi si at abstinens kan vedvare alt ifra noen dager opptil flere måneder, avhengig av ovennevnte faktorer.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen