Hvor lenge varer thc’n i spyttet mitt?

Hei, røyker irundt 3-4 trekk fra en joint på ca 0,5g hver dag, er circa 85-90kg. Hvor lenge varer thc’n i spyttet mitt?

mann/gutt |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Påvisningstiden for THC i spytt er vanligvis omtrent som i blod: om lag 12-24 timer. Dette gjelder også bruk av cannabis over tid.

I denne oversikten fra Oslo universitetsykehus kan du likevel lese at maksimal påvisningstid for THC i spytt er rundt en uke (det står under overskriften «Maksimale påvisningstider»). Så vidt vi kjenner til så forekommer det sjeldent at THC påvises i spytt så lenge som dette, men vi kan dessverre ikke si noe sikkert om akkurat hvor lenge du vil teste positivt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.