Problemer med å tisse når jeg tar kokain

Før når jeg tok kokain så glemte jeg å tisse, fordi jeg fikk nesten aldri følelsen av å måtte gå på do. men de to siste dagene jeg har tatt det nå så fåe jeg følelsen av at jeg holder på å tisse på meg hele tiden, unntatt når jeg har mulighet til å tisse, som for eksempel hvis jeg sitter på do. hva kommer dette av?

mann/gutt |
26 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er nok flere som kan kjenne seg igjen i det du beskriver, men vi har dessverre ikke klart å finne forskning som forklarer hvorfor man kan oppleve denne typen problemer. Vi vet at inntak av mat og drikke i forkant og eventuelle tilsetningsstoffer i kokainet kan ha betydning. Det er også mulig at kokainets effekt på det kardiovaskulære systemet i kroppen kan gi en følelse av at det er vanskelig å tisse selv om det er urin i blæren.

Hvis dette er noe som fortsetter å plage deg vil vi anbefale en sjekk hos lege for å utelukke andre årsaker.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen