Problemer med å tisse når jeg tar kokain

Før når jeg tok kokain så glemte jeg å tisse, fordi jeg fikk nesten aldri følelsen av å måtte gå på do. men de to siste dagene jeg har tatt det nå så fåe jeg følelsen av at jeg holder på å tisse på meg hele tiden, unntatt når jeg har mulighet til å tisse, som for eksempel hvis jeg sitter på do. hva kommer dette av?

mann/gutt |
26 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er nok flere som kan kjenne seg igjen i det du beskriver, men vi har dessverre ikke klart å finne forskning som forklarer hvorfor man kan oppleve denne typen problemer. Vi vet at inntak av mat og drikke i forkant og eventuelle tilsetningsstoffer i kokainet kan ha betydning. Det er også mulig at kokainets effekt på det kardiovaskulære systemet i kroppen kan gi en følelse av at det er vanskelig å tisse selv om det er urin i blæren.

Hvis dette er noe som fortsetter å plage deg vil vi anbefale en sjekk hos lege for å utelukke andre årsaker.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.