Vil jeg kunne gå på jobb etter å ha inntatt dette ?

Har fått 30 mg Reltebon av en venn pga ryggsmerter. Jeg har for noen år siden brukt Paragin Forts pga samme. Vil jeg kunne gå på jobb etter å ha inntatt dette ? Ble litt usikker

mann/gutt |
40 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Da vi ikke kjenner til hvilket yrke du har, kan vi dessverre ikke svare på om det er sikkert at du går på jobb etter å ha inntatt dette. Reltebon er et sterkt smertestillende legemiddel som kan svekke din reaksjonsevne og oppmerksomhet, noe som ikke vil egne seg i mange type yrker. Det er nærliggende å snakke om dette med legen som har skrevet ut til deg.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.