Kan man blande kokain og hasj med iskrem?

Hei, er det mulig å blande kokain og hasj og så drikke det med en god dash iskrem?

kvinne/jente |
16 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Generelt burde man ikke blande dempende (hasj) og stimulerende (kokain) midler. Grunnen til det er at effekten kan være uforutsigbar, så denne kombinasjonen kan øke sjansen for psykisk ubehag. En annen grunn er at cannabis kan dempe effekten av kokain, noe som øker faren for å ta mer kokain.

Når det gjelder det å drikke kokain er det mulig og det kan være mindre risikofylt enn å ta det på andre måter fordi det hara minde virkning når det inntas på denne måten. Når det er sagt kan alt inntak av rusmidler være farlig.

Det er ikke så vanlig å drikke hasj/ cannabis fordi det ikke er så vannløselig. Dersom det skal drikkes må det løses opp i fett, mulig det derfor kan løses opp i iskrem. Når du spiser eller drikker cannabis tar det lenger tid før du kjenner effekt. Ved røyking vil effekten oppnås etter få minutter, når det spises eller drikkes kan det ta 30 til 45 minutter før du får en rusopplevelse. Derfor er det viktig at du lar det gå 45 minutter før du tar mer.

Du kan lese om cannabis blandet med andre rusmidler eller legemidler her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.