Legen vil gi meg Sobril istedenfor Escitalopram (Cipralex), hva gjør jeg?

Hei
Sliter med angst, bruker 10 mg Escitalopram, og så vil han gi meg Sobril. Så har jeg utfordringer når det gjelder søvn. Han vil at jeg skal kutte ned på dette. Men … det er jo ankeret mitt.
Hva gjør jeg??? Har brukt det siden 1998. Like lenge som Escitalopram. Hva gjør jeg? Er Circadin bedre enn Imovane?

kvinne/jente |
71 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette er ting du bør ta opp med legen din som utskriver medikamentene til deg. Fortell hvordan det oppleves for deg å skulle slutte på noe du har gått på siden 1998, og dine følelser og tanker rundt dette. Vi i RUSinfo er ikke utdannet helsepersonell, og har derfor ikke ekspertise til å uttale oss om vanlig medisinbruk, dessverre.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen