Intervjue rusmisbrukere til prosjektoppgave

Hei. Jeg ønsker å intervjue tidligere og nåværende rusmisbrukere til en prosjektoppgave på videregående i faget sosiologi. Hvor er det mulig å få til dette / hvem kan jeg kontakte?

kvinne/jente |
17 år |
Oslo

  Rusinfo svarer:

Alle som kontakter RUSinfo er anonyme, og det vil derfor ikke være mulig å gjennomføre et slikt prosjekt via oss.

Om det er mulig å få til kommer an på om du kommer i kontakt med noen som har slik erfaring og om vedkommende er villig til å la seg intervjue. Det beste vil nok være å kontakte en rusinstitusjon. Eventuelt kan du kontakte RIO som er rusmisbrukerens interesseorganisasjon. De har mye brukerkunnskap på rusfeltet.

Lykke til!

 

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen