Hvorfor er kokain kriminelt?

Hei, jeg har en naturfagspresentasjon om kriminaliteten i kokain. Hva med kokain er kriminelt?

mann/gutt |
14 år |
Oslo

  Rusinfo svarer:

På grunn av mulige skadevirkninger og avhengighet vil myndighetene forhindre at innbyggere begynner å bruke narkotika. Kokain er et rusmiddel som står oppført på narkotikalisten, og det er dermed et rusmiddel som er forbudt i Norge. Det innebærer at å bruke, besitte (ha på seg), tilvirke (produsere), innføre (importere), utføre (eksportere), erverve (anskaffe), oppbevare, sende eller selge Kokain er ulovlig.

Du kan se under «relatert innhold» for å finne mer informasjon om kokain.

Lykke til!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen