Er det krysstoleranse mellom MDMA og sopp?

Hei, er det krysstolleranse mellom MDMA og sopp?, å bruker sopp opp serotoninen på samme måte som MDMA?

mann/gutt |
21 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder serotoninopptaket fungerer fleinsopp og MDMA på ganske lik måte, men MDMA gjør dette generelt sterkere enn hva fleinsopp gjør. Derfor kan krysstoleranse av effekten på serotoninopptak oppstå, men fleinsopp bidrar mindre til dette enn MDMA. Derfor kan du også merke litt mindre effekt av det ene rusmiddelet, dersom du har tatt det andre nylig. Dette handler riktignok også om hvor lang tid som går mellom et inntak av de to.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.