Påvirker Neurontin pulsen?

Hei, jeg går på neurontin. Jeg trener en del løping. Påvirker preparatet pulsen, slik at den blir høyere? Jeg kan altså løpe saktere med lavere puls, kan det stemme?

mann/gutt |
46 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke medisinsk helsepersonell og kjenner ikke din helsetilstand. Derfor anbefaler vi deg å ta opp dette med foreskrivende lege. På generelt grunnlag vil vi alikevel si at Neurontin virker dempende på sentralnervestystemet og kan gi noe lavere puls.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen