Kva skjer om politiet finner 15 g kokain som var sendt til mi adresse?

Hei. Kva skjer om politiet finner 15 g kokain som var sendt til mi adresse?

mann/gutt |
28 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Ifølge Straffeloven § 231 straffes den som innfører narkotika med bot eller fengsel inntil 2 år. Kokain er å regne som narkotika, se Narkotikaforskriften.

Ifølge Straffeloven § 232, straffes grov narkotikaovetredelse med fengsel inntil 10 år. Etter rettspraksis anses vanligvis en narkotikaovertredelse som grov, dersom det er snakk om 50 g. kokain. Du kan lese mer på Jusinfo.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen