Hva feiler det HAP-appen?

Den forbanna appen deres har vært istykkers i flere månter en enkel forbanna app og dere gidder ikke å fikse den selv etter sååååå mange henvendelser, vet om mange some r jævla frustererte hva faen feilde

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi forstår at denne situasjonen er frustrerende. Vi er også enig i at dette har tatt lang tid.

Det ligger en feil i HAP-appen som gjør at den krasjer med nye oppdateringer. Det kan tyde på at appen har blitt for gammel for oppdateringer på noen smarttelefoner, rett og slett. I skrivende stund gjelder dette kun iOS.

Feilen er så stor at vi må oppgradere hele appen. Dette krever kontraktfestet avtale med eksternt firma, og tar derfor mye lengre tid enn å kun fikse enn oppdatering.

Det som er sikkert er at appen vil komme i ny versjon, men vi vet dessverre fortsatt ikke når. Vi skjønner at HAP-appen er viktig for mange, og vi syns også det er trist at dette tar så lang tid.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen