Hva er problemet med HAP-appen?

Står at dere er klar over at appen streiker, men dere har vært klar over det i mange måneder, hva er problemet? Hvorfor reklamerer derer for en app som bare gjør det hele forbanna jævla mye vanskeligere? Den forbanna appen bare lukker seg hele tiden, blir bare så jævla forbanna for at dere har visst det så lenge og bare driter i å fikse det.

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Du har rett i at HAP-appen har vært ute av drift lenge.

Problemet er at appen sannsynligvis har blitt for gammel for nye oppdateringer på noen smarttelefoner. Det ligger en feil der som gjør at appen krasjer med nye oppdateringer. I skrivende stund gjelder dette kun iOS.

Feilen er så stor at vi må oppgradere hele appen. Dette krever kontraktfestet avtale med eksternt firma, og tar derfor mye lengre tid enn å kun fikse enn oppdatering.

Det som er sikkert er at appen vil komme i ny versjon, men vet dessverre fortsatt ikke når. Vi skjønner at HAP-appen er viktig for mange, og vi syns det er veldig leit at dette tar tid.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen