Hvor mye røvin før ein merke seg rusig

Hvor mye røvin før ein merke seg rusig

kvinne/jente |
53 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Det er dessverre vanskelig å gi deg et nøyaktig estimat for hvor mye rødvin du må drikke for å oppleve beruselse. For det første er det mange ulike forhold som spiller inn for om en person opplever seg som beruset eller ikke. For det andre vil faktorer som dagsform, kjønn, fysiske egenskaper, hvor raskt du drikker og hva du har spist på forhånd også ha betydning. I prinsippet kan to personer drikke nøyaktig like mye, men likevel oppleve ulik grad av beruselse.

I denne artikkelen kan du lese mer om hva alkoholen gjør med oss og hvilke virkninger alkoholen har på kroppen. 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.