VÆR SÅ SNILL Å FIKSE DEN HAP -APPEN!!

VÆR SÅ SNILL Å FIKSE DEN HAP -APPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi fortsår at det er frustrerende at HAP-appen for tiden ikke fungerer på nyere versjoner av iOS.

Det viser seg at problemet er omfattende, og at det vil ta tid før dette er i orden. Vi beklager! Du skal vite at vi jobber med saken.

Minner om at at HAP-appen fortsatt fungerer på Android og på eldre versjoner av iOS.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen