Tar de blod og urinprøver ved utredning av ADHD?

Hei, jeg er 15 år gammel og skal på bupa neste uke og jeg har røyket hasj ofte denne måneden men tar man urin prøver eller blod prøver for utryddnig av adhd ?

mann/gutt |
15 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det kan være at de tar blod- og urinprøver for å sjekke din helsetilstand, men det vet vi ikke. Vi vet heller ikke sikkert om de rustester deg. Vet de at du bruker hasj eller mistenker det vil de sikkert teste deg for hasj og andre rusmidler.

For at du ikke skal bekymre deg for urinprøver og få best mulig hjelp er det derfor kanskje lurest at du kutter ut hasjen. Det er mer helseskadelig for yngre mennesker å røyke hasj enn for eldre. Så du hjelper deg selv og tar vare på deg selv best hvis du slutter. Hvis du synes det er vanskelig å slutte med hasj er det helt ok å snakke med de på BUP om det.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.