Jeg sliter sinnsykt med at jeg må være ruset

Hei. Jeg sliter sinnsykt med at jeg må være ruset. Er ikke ruset 24/7 og kan fint gå en dag eller to edru, også fint ei uke. Men jeg elsker å være beruset. Jeg har hatt alkohol problem i rundt 3 år nå, som sykehuset klassifiserer som skadelig alkoholforbruk. Har også gått over til andre rusmidler som subutex, kokain, ketamin og xanax. Samt andre legemidler. Og jeg elsker rusen jeg får, spesielt kombinert med hverandre. Men jeg vil egentlig ikke holde på sånn, men klarer ikke å la være. Det er vanskelig å forklare, men jeg trives best når jeg er beruset. Burde jeg snakke med legen om dette? Evt er det noe steder man kan få hjelp til avrusning?

mann/gutt |
21 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Du skriver at du egentlig ikke vil holde på sånn, men at det er vanskelig å la være. Det er du ikke alene om å oppleve, og det er nettopp i slike situasjoner man kan ha hjelp av behandling. Vi tenker derfor at det vil være veldig lurt at du snakker med legen din, slik at hen kan henvise deg videre til rusbehandling. Der kan du få hjelp til å jobbe med blant annet russug og hvordan du kan trives bedre med å ikke være ruset.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.