Når er HAP-appen i orden igjen?

Hei- har ett spørsmål om HAP appen- har en bruker som gjerne skulle hatt den som hjelpemiddel men den lar seg ikke åpne på IPHONE- ikke fått det til på flere uker. Noe tips om når den er i orden igjen?

kvinne/jente |
64 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi beklager dette – dessverre er det mange andre som har rapportert om lignende problemer den siste tiden. Teknisk ansvarlig er informert, og vi håper på å finne en løsning. Dessverre kan det se ut til at dette kan ta litt tid.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen