Hvor mange Stilnoct er farlig å ta?

Hvor mange stilnoct 10 mg er farlig å ta?

kvinne/jente |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke medisinsk helsepersonell og kjenner heller ikke til din helsetilstand. På generelt grunnlag vil vi allikevel si at foreskrevne medikamenter skal brukes i samråd med foreskrivende lege. Er du i tvil om hvilken dose du kan ta bør du derfor kontakte legen din, ev. ringe legevakt på 116 117.

Du kan også kontakte Giftinformasjonen på 22 59 13 00 for spørsmål om forgiftning og forgiftningsfare. Og på Felleskatalogen står det nærmere beskrevet dosering og virkning av Stilnoct.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.