Appen har klikket

Hei. Jeg bruker HAP appen. Jeg har vært rusfri i 280
Dager nå ca, men appen har klikket. Får ikke åpnet den ordentlig. Hver gang jeg åpner appen lukker den seg igjen. Jeg ønsker ikke å slette den og reinstallere pga da mister jeg alle dagene og hvor mye penger jeg har spart. Er det noe jeg kan gjøre?

kvinne/jente |
29 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dessverre har vi et problem med HAP-appen på IOS. Som du selv skriver lukker deg seg bare. Problemet ligger altså ikke hos deg, men hos oss. Det har vist seg at problemet var mer omfattende enn vi først trodde, og vi kan per dags dato ikke si nøyaktig når den vil være oppe å gå igjen. Beklager!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.