Appen har klikket

Hei. Jeg bruker HAP appen. Jeg har vært rusfri i 280
Dager nå ca, men appen har klikket. Får ikke åpnet den ordentlig. Hver gang jeg åpner appen lukker den seg igjen. Jeg ønsker ikke å slette den og reinstallere pga da mister jeg alle dagene og hvor mye penger jeg har spart. Er det noe jeg kan gjøre?

kvinne/jente |
29 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dessverre har vi et problem med HAP-appen på IOS. Som du selv skriver lukker deg seg bare. Problemet ligger altså ikke hos deg, men hos oss. Det har vist seg at problemet var mer omfattende enn vi først trodde, og vi kan per dags dato ikke si nøyaktig når den vil være oppe å gå igjen. Beklager!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen