Trenger noen råd for å slutte med kokain

Jeg trenger noen råd for å slutte med kokain, har valgt å prøve trappe ned rolig men sikkert siden det er litt for «uoverkommelig» å gå cold turkey(slutte på flekken) sånn ting er nå. Ps.. jeg bruker sjeldent i henhold til mitt tidligere bruk(ca 1 gang i måneden nå) alle råd velkommen takk for alle svar

annet |
32 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Så flott at du har klart å redusere bruken din- Gratulerer!

Det kan være veldig mange ulike grunner til at det er vanskelig for en person å slutte å ruse seg, utover hvordan stoffet virker i seg selv. Hva akkurat du trenger er derfor vanskelig for oss å si. Det du kan gjøre er å ta en titt på de generelle tipsene på siden vår «Hjelp til å slutte med kokain». Kanskje du finner noen greie tips der?

Vårt beste tips er likevel å be om hjelp hvis du synes det er vanskelig å slutte på egenhånd. Veldig mange har behov for en form for behandling, slik at du kan få hjelp med akkurat det som er vanskelig for deg. Det kan du få ved å snakke med fastlegen din og få en henvisning til et passende tilbud.

Lykke til videre!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen