Kan man bli fjern og rar av 2 Paralgin Forte?

Kan man bli veldig fjern og. Rar i kroppen ved inntak av 2 paralgin forte

kvinne/jente |
61 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Virkestoffet i Paralgin Forte er kodein, som omdannes til morfinliknende stoff i kroppen. Det medfører at man blir døsig, og kan oppleve seg selv som fjern og rar. Er du usikker på virkning og bruk er det lurt å lese pakningsvedlegg, og evt. forhøre deg med foreskrivende lege.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen