Hvorfor ruser folk seg?

Hvorfor ruser folk seg?

kvinne/jente |
13 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Det kan være mange grunner til dette.

På én side kan man spørre hvorfor folk prøver rusmidler i utgangspunktet. Dette kan typisk handle om nysgjerrighet, eller et ønske om gruppetilhørighet. Noen lokkes også til rusmidler fordi de har det vanskelig i utgangspunktet, og ønsker en flukt fra dette. For å nevne noe.

Hvorfor noen av disse fortsetter med rusmiddelbruk, finnes det også mange mulige svar. Det korte svaret er kanskje at de opplever at rusen gir dem noe positivt. Det kan også handle om hva som er normalt i omgangskretsen. Noen bruker også rusmidler regelmessig fordi de har utviklet avhengighet.

Se vår artikkel Hvorfor bruker noen rusmidler, og hvem blir rusmisbrukere? for videre lesning.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen