Dose Zopiclone for å dø?

Hvor mange Zopiclone man må ta for å dø

kvinne/jente |
50 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om dødelig dose av medikamenter eller rusmidler svarer vi ikke på, og det vil også være individuelt.

Hvis det er du som vurderer å ta en dødelig dose Zopiclone anbefaler vi deg å snakke med noen om det du strever med. Snakk med en venn/familie du stoler på, ta kontakt med fastlegen eller ring Mental Helse anonymt. De aller fleste opplever at det hjelper å snakke med noen om vanskelige tanker og følelser.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen